Média és sajtó megjelenések

Idén is díjazták az év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit

Április 3-án ünnepélyes keretek között vehették át elismeréseiket a 2017-es Iránytű turisztikai kommunikációs verseny díjazottjai a Buddha Bar Hotelben.

Konferencia a családbarát turizmusról

A családbarát turisztikai szolgáltatásokról és a családbarát turizmus lehetőségeiről rendezett szakmai konferenciát immár 3. alkalommal a KidsOasis.

M1 interjú a 3. Családbarát Turizmus KonferenciánCsaládok Szállodája és Családbarát Szállodai Szakember díjakat adtak át

A KidsOasis 2016-ban először indított útjára egy olyan versenyt és díjat, amely értékeli a szállodák fáradozását a családok minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

A díjak kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy valóban a családok véleménye alapján ítéljék oda mind a „Családok Szállodája", mind a „Családbarát Szállodai Szakember" díjat.


 

 

Elkészült a KidsOasis bemutatófilmje és a KidsOasis dal!


Az Oxigén Hotel Family & Spa és a Velence Resort & Spa újabb 2 évre megkapta a KidsOasis minősítést

Megjelenésünk: turizmus.com

Mindkét szálloda elkötelezett a gyerekek és családok felé, ezen kívül az utóbbi 2 évben számos fejlesztést hajtottak végre azzal a céllal, hogy még korszerűbbé és sokrétűbbé tegyék a gyerekek és szüleik fogadására a szállodát.


 

 

Családbarát szállodákat és szakembereket díjaz a KidsOasis

Megjelenésünk: turizmusonline.hu

A KidsOasis 2016-ban úgy gondolta, hogy ideje elindítani egy díjat, ami értékeli a szállodák fáradozását a családok magas minőségű kiszolgálása érdekében. A díjak kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy valóban a családok véleménye alapján kerüljön kiosztásra mind a "Családok Szállodája", mind a "Családbarát Szállodai Szakember" díj. 


 

 

Tisza Tó Rádió is hírt adott a gyerek szállodaigazgatókról

Minősített családbarát szálláshelyeket keresek - hogyan tovább?

Megjelenésünk: womanitymagazin.hu

Nyolc éves igazgató a szálloda élén

Megjelenésünk: tvkeszthely.hu/

Első alkalommal hirdetett gyerek szállodaigazgató pályázatot a KidsOasis gyerekbarát szálláscsoport. A pályázat célja, hogy maguk a gyerekek mondják el a szállodák vezetőinek, hogy szerintük mitől lesz gyerekbarát egy szálláshely. A szombathelyi Molnár Bence a Kehida Family Resort hotelt irányíthatta két napon át.


 

 

Gyerekek szállodaigazgatói szerepben

Megjelenésünk: turizmusonline.hu

Országszerte tíz szállodában foglalják el gyerekek a szállodaigazgatói széket. Március 15-én indult a KidsOasis "Legyél te is gyerek szállodaigazgató!" pályázata. Első körben a közönség szavazatai döntöttek arról, kik jutnak a zsűri elé, majd a 20 továbbjutott videó közül a négy zsűritag választotta ki a 10 gyerek szállodaigazgatót, aki elutazhat gyereknapkor családjával egy wellness hétvégére és elfoglalhatja az igazgatói széket.


 

Gyerek-szállodaigazgató kerestetik

Megjelenésünk: anyakanyar.hu

Gyerekkel utazni nem könnyű műfaj. Sok szempontot kell figyelembe venni, hogy a kiválasztott úticél és szálláshely minden családtag számára kellemes élményeket hozzon, senki se érezze rosszul magát a családi vakáción. Szerencsére ma már komoly segítséget nyújt ebben a KidsOasis az a családbarát szálláshely-kereső portál, amely komoly segítséget nyújt a kisgyermekes szülőknek, hogy eligazodjanak a bababarát, gyermekbarát szállodák világában. 


 

 

Díjazták a Hotel Azúr családbarát hozzáállását

Megjelenésünk: bejarhatomagyarorszag.hu

KidsOasis elismerést kapott a siófoki Hotel Azúr****, mely kitüntető cím az első balatoni minősített családbarát szállodává emelte a népszerű pihenőhelyet. A 2015-ben megújult szálloda, több lépcsős beruházásokat hajtott végre a szigorúan szabályozott, családbarát szolgáltatások biztosítása érdekében.


 

 

Gyerekek, szállodaigazgató kerestetik!

Megjelenésünk: eletforma.hu

Pályázatot hirdet 6-14 éves srácoknak, lányoknak a KidsOasis "Legyél Te is gyerek szállodaigazgató " címmel. Egy olyan videót kell készíteni, a gyerekek elmondják, hogy szerintük milyen egy gyerekbarát szálloda, mit csinálna, ha ő lenne az igazgató? Figyelem, most mindent lehet!!!


 

 

KidsOasis – Legyél Te is szállodaigazgató!

Megjelenésünk: balaton.vehir.hu

KÓSTOLJ BELE A SZÁLLODÁK VILÁGÁBA DE NE CSAK VENDÉGKÉNT!
A KidsOasis egész évben meglepetéseket tartogat a család minden tagja számára! Tavaly sikerrel bonyolította le első nagyszabású kampányát, az Álom-másodállást, melynek során családok tesztelték a minősített családbarát szálláshelyeket, vezettek tapasztalatairól blogot, készítettek videót. 


 

 

Legyél Te is gyerekszállodaigazgató!

Megjelenésünk: Turizmus.com

A KidsOasis egész évben meglepetéseket tartogat a család minden tagja számára! Tavaly sikerrel bonyolította le első nagyszabású kampányát, az Álom-másodállást, melynek során családok tesztelték a minősített családbarát szálláshelyeket, vezettek tapasztalatairól blogot, készítettek videót.


 

 

A Hotel Azúr a Balaton első KidsOasis minősített családbarát szálláshelye

Megjelenésünk: Turizmus.com

A Hotel Azúr 2015-ben egy teljes megújulási folyamatot indított el, melynek egyik első lépcsőjében jelentős beruházásokat hajtott végre a gyermekes családok jobb kiszolgálása érdekében.


 

 

Az osztrák JUFA csoport hazai szállodájával bővült a KidsOasis

Megjelenésünk: Turizmus.com

A KidsOasis családbarát szálláshelyek legújabb tagja a Jufa Vulkán Fürdő Resort. A szálláshely február 18-án szerezte meg a 3 szélforgós minősítést, a minősítést igazoló védjegytáblát és tanúsítványt Gyetvainé Zováth Anikó átadta át Klára Ágnesnek.


 

 

Már Bükfürdőn is van minősített családbarát szálláshely

Megjelenésünk: turizmus.com

A bükfürdői Hotel Piroskának vehette át a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek 4 szélforgós minősítést 2016. január 20-án.


 

 

Konferencia a családbarát turizmusról

Megjelenésünk: Turizmus.com

Az itthon egyre keresettebb családbarát turisztikai szolgáltatásokról és a családbarát turizmus lehetőségeiről rendezett közös szakmai konferenciát a KidsOasis Kft. és a Turizmus Kft.


 

 

Ahol nem elég a dínós fasírt

Megjelenésünk: hetek.hu

Interjú a KidsOasis alapítójával, Gyetvanié Zováth Anikóval

Négy gyermekkel és szállodaipari múlttal mi sem természetesebb, mint hogy egy édesanya minőségbiztosítási védjegyrendszert dolgozzon ki, hogy segítse a családosokat a szálláskeresésben, a szállásokat pedig a minél színvonalasabb szolgáltatások kialakításában.


 

 

A Nyugat-Dunántúlon barangol a Fenntartó család

Megjelenésünk: objektivhir.hu

A Fenntartó Család Sopront, Büköt és az Őrséget fogja felfedezni - ismertette a család három hétvégéjének programját Tama István, a Magyar Turizmus Zrt. nyugat-dunántúli regionális marketingigazgatója.


Fenntartó Családot díjazott az MT Zrt.

Megjelenésünk: Turizmus.com

Szakmai különdíjat adott át a Magyar Turizmus Zrt. a KidsOasis Kft. nyár elején meghirdetett Álom-Másodállás pályázatán. 

A különdíj szorosan kapcsolódik a Magyar Turizmus Zrt. új, "Fenntartó család" elnevezésű turisztikai kezdeményezéséhez, amelynek középpontjában a környezetvédelem, a "zöld" szállodák, és a helyi termelők népszerűsítése áll.


Családbarát szálláshelyek

Megjelenésünk: haszonnoknek.hu

Nagyon sok szálláshely állítja magáról, hogy családbarát. De leghitelesebben mégis a családok tudják elmondani, hogy a szállások tényleg megfelelnek-e a családok elvárásainak.


Kiválasztották a KidsOasis bloggerét

Megjelenésünk: Turizmus.com

32 pályamunka, több mint 8.000 szavazat, számos pozitív visszajelzés és mosolygós arcok - ez az eredménye a KidsOasis Álom-Másodállás felhívásnak. Július 28-án kiderült, hogy kit választott a szakmai zsűri a KidsOasis Országjáró Bloggerének.


Ki nyeri el az álomállást?

Megjelenésünk: Turizmusonline.hu

Július 20-án hirdette ki a 10 legtöbb közönségszavazatot kapott pályázót a KidsOasis Kft., ezzel egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megtalálja a legvidámabb Országjáró bloggert és családját, akik több hónapon keresztül tesztelnek majd a KidsOasis által minősített 8 családbarát szálláshelyet.


Célegyenesben a KidsOasis álom-másodállás programja

Megjelenésünk: Turizmus.com

Július 20-án hirdette ki a 10 legtöbb közönségszavazatot kapott pályázót a KidsOasis Kft., ezzel egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megtalálja a legvidámabb Országjáró bloggert és családját, akik több hónapon keresztül tesztelnek majd a KidsOasis által minősített 8 családbarát szálláshelyet.


KidsOasis minősítés a Thermal Hotel Visegrádnak

Megjelenésünk: Turizmus.com

A Thermal Hotel Visegrád az elmúlt években számos fejlesztést hajtott végre a gyermekes családok magas színvonalú kiszolgálása érdekében. Nádas Gábor vezérigazgató 2015. július 1-én vehette át a 4 szélforgós minősítésről szóló tanúsítványt és táblát.


Nyaralás alatt sem kell egészségtelenül ennie a gyereknek

Megjelenésünk: eletforma.hu

A gyerekek sült krumplit, rántott dinó falatokat, halrudacskát, bolognait és pizzát esznek legtöbbször otthon is, nyaraláskor pedig főleg. Hogy tudunk ezen kis mértékben javítani?


Játék a legmenőbb családbarát munkáért!

Megjelenésünk: nosalty.hu

Hallottál már az Álom-Másodállásról? A legmenőbb családbarát munka! Több hónapos ingyenes utazgatás a családoddal! Jelentkezz most! Mindenki álmodozott már arról, hogy milyen lehet olyan munkát végezni, ami állandó örömforrás, minden nap egy élmény belekezdeni a munkafolyamatba. Egy szóval: álomállás!


Gazdasági Rádió - Monitor a Délutánban

Megjelenésünk: gazdasági rádió

A turizmus.com műsorrészben bemutathattuk a KidsOasist és a nyár legmenőbb álommásodállását a hallgatóknak! Hallgassátok meg a riportot!


Álom-másodállás családosoknak

Megjelenésünk: itthon.blog.hu

Érdekel egy olyan másodállás, ami élményszerzésről szól? Aminek a lényege, hogy utazgatni kell az országban, méghozzá a családoddal együtt? Akkor pályázz te is a KidsOasis pozíciójára! A KidsOasis olyan apukák és anyukák jelentkezését várja, akiknek 0-16 éves gyermekeik vannak, szeretnek utazni, aktív, belevaló attitűddel és jó kommunikációs készséggel rendelkeznek.


KidsOasis minősített családbarát szálláshely lett a Tisza Balneum Thermal Hotel

Megjelenésünk: turizmus.com

A Tisza Balneum Thermal Hotel négy szélforgós KidsOasis minősítést kapott. Nótin Zsolt igazgató március 20-án vehette át a minősítési tanúsítványt és táblát. A minősítés kapcsán kialakítottak egy kényelmes, praktikus és kifejezetten gyermekeknek készített bútorokkal berendezett játszóházat. 


A legsikeresebb üzleti innovációk 2014-ben

Megjelenésünk: sikerado.hu

Második alkalommal pályázhattak a vállalkozások az Üzletfejlesztési Díjra. Az elismeréssel az Üzletfejlesztési Portál célja, hogy bemutassa az adott év leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásait, valamint felhívja a figyelmet az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira.


Második alkalommal ismerték el Magyarország innovatív cégeit az Üzletfejlesztési Díjjal

Megjelenésünk: uzletfejlesztes.hu

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére idén második alkalommal került meghirdetésre az Üzletfejlesztési Díj. Az idei versenyre nevezett magyar vállalkozások közül a független szakmai zsűri az első 3 helyezettet díjazta, valamint 3 pályázót ismert el oklevéllel.


A legsikeresebb üzleti innovációk 2014-ben

Megjelenésünk: piacesprofit.hu

Második alkalommal pályázhattak a vállalkozások az Üzletfejlesztési Díjra. Az elismeréssel az Üzletfejlesztési Portál célja, hogy bemutassa az adott év leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásait, valamint felhívja a figyelmet az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. A 2014-ben nevezett magyar vállalkozások közül a független szakmai zsűri az első három helyezettet díjazta, további három pályázót pedig oklevéllel ismert el.


A legsikeresebb üzleti innovációk 2014-ben

Megjelenésünk: btl.hu

Második alkalommal ismerték el Magyarország innovatív vállalatait az Üzletfejlesztési Díjjal. Az elismeréssel az Üzletfejlesztési Portál célja, hogy bemutassa az adott év leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásait, valamint felhívja a figyelmet az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. A 2014-ben nevezett magyar vállalkozások közül a független szakmai zsűri az első három helyezettet díjazta, további három pályázót pedig oklevéllel ismert el.


Így tervezzünk családi nyaralást!

Megjelenésünk: itthon.blog.hu

A színes étkészlet, a nagy választékban elérhető babafelszerelések és a megfelelően összeállított programkínálat is kulcsfontosságú az igazán jól sikerült, pihentető családi nyaralás megteremtéséhez - derül ki a KidsOasis felméréséből, mely gyerekbarát szálláshelyek minősítésére szakosodott. 2014-ben az Üzletfejlesztési Díj III. helyezését is elnyerték.


Innovatív magyar kkv-k? Róluk példát lehet venni!

Megjelenésünk: portfolio.hu

Az Üzletfejlesztési Portál által alapított díjra második alkalommal pályázhattak a vállalkozások és a díj célja, hogy bemutassa az adott év leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásait, valamint felhívja a figyelmet az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira.


 

Ezek a leginnovatívabb hazai vállalkozások

Megjelenésünk: mmonline.hu

Második alkalommal pályázhattak a vállalkozások az Üzletfejlesztési Díjra. Az elismeréssel az Üzletfejlesztési Portál célja, hogy bemutassa az adott év leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásait, valamint felhívja a figyelmet az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. A 2014-ben nevezett magyar vállalkozások közül a független szakmai zsűri az első három helyezettet díjazta, további három pályázót pedig oklevéllel ismert el.


Üzletfejlesztési Díjat nyert a KidsOasis

Megjelenésünk: turizmus.com

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére, 2014-ben második alkalommal hirdették meg az innovatív cégeket értékelő Üzletfejlesztési Díjat. A versenyre nevezett magyar vállalkozások közül a Kidsoasis Kft.-t is díjazták.


 

Megéri-e családbarát szolgáltatónak lenni?

Megjelenésünk: turizmus.com

Hogyan kell kialakítani és üzemeltetni egy szálláshelyet, hogy anyagilag is megérje a családbarát címkét magunkra venni? Röviden így lehetne összefoglalni a családbarát turisztikai szolgáltatásokról megtartott első hazai szakmai konferencia tapasztalatait.


Újabb szálloda szerezte meg a KidsOasis minősítést

Megjelenésünk: turizmus.com

A hajdúszoboszlói Hotel Atlantis is csatlakozott a családbarát szálláshelyek számára kialakított minősítési rendszerhez.

A Hotel Atlantis ez első szálloda, amely a gazdag hajdúszoboszlói szálláshelyi kínálatból megszerezte a speciális kínálatot igazoló minősítést.


 

A Hotel Atlantis is megkapta a KidsOasis minősítést

Megjelenésünk: szoboszloihirek.hu

A hajdúszoboszlói szálloda több családbarát fejlesztést hajtott végre a minősítés érdekében, így 2014. október 20-án átadásra került a 4 szélforgós KidsOasis minősítést igazoló tanúsítvány és tábla.

A Hotel Atlantis**** superior a gyógyfürdő, az Aqua Palace közvetlen közelében épült. A létesítmény stílusa modern, formabontó kialakítása és eleganciája új látványt, új színfoltot képvisel.


 

A Service4You harmadik szállodája is megkapta a KidsOasis minősítést

Megjelenésünk: turizmus.com

A ceglédi Hotel Aquarell**** valamint a Hotel Alföld Gyöngye***superior után a mai nappal a Kehida Family Resort is megkapta a KidsOasis négy szélforgós minősítését.

Legény Nikolett, a Service4You project koordinátora az esemény kapcsán elmondta: a MóKaland koncepciónk létrehozásakor nagyon bíztunk egy egységes, minőségi szintet meghatározó biztosítási rendszer létrejöttében; a KidsOasisban ezt meg is találtuk.


 

ILYEN A VALÓBAN CSALÁDBARÁT HAZAI SZÁLLÁS

Megjelenésünk: itthon.hu

Teljesen friss és pontos felméréseken alapuló családbarát szállások alakulhatnak ki a KidsOasis - a csillagok mintájára szélforgóval jelölő - minősítő rendszer segítségével. A KidsOasis rendszer megalkotói szerint nem csak az egybenyíló családi terek, de a színes étkészlet, a nagy választékban elérhető babafelszerelések és a megfelelően összeállított programkínálat is kulcsfontosságú az igazán jól sikerült, pihentető családi nyaralás megteremtéséhez. 


 

A Service4You 3 szállodája is csatlakozik a KidsOasis programhoz

Megjelenésünk: turizmus.com

A Service4You szállodák eddig is szem előtt tartották a család-és gyerekbarát szolgáltatásokat, amelyek MóKaland márkanév alatt a ceglédi Aquarell Hotelben, az orosházi Hotel Alföld Gyöngye szállodában és a kehidakustányi Kehida Family Resortban érhetők el.


 

 

Terjeszkedik a gyerekoázis

Megjelenésünk: turizmusonline.hu

A Service4You 3 szállodája is csatlakozik a családbarát szálláshelyeket minősítő KidsOasis programhoz.

Október hónap folyamán három szálloda a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek - auditja elé néz és befejezni tervezi a minősítési cím megszerzése érdekében szükséges további fejlesztéseket.


 

Megkapta az első panzió a családbarát szálláshely minősítést

Megjelenésünk: turizmusonline.hu

Új taggal bővült a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek köre.

Az első panzió, amely megszerezte a minősítést, a családokat elsődleges célcsoportjának tekintő nagybörzsönyi Malomkert Panzió.


 

Börzsönyi panzió nyert Kidsoasis minősítést

Megjelenésünk: turizmus.com

A nagybörzsönyi Malomkert Panzióval bővült a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek köre. Ez az első panzió, amely megszerezte a minősítést.


 

 

Kidsoasis minősítés az Oxigén Hotel Zen Spa szállodának

Megjelenésünk: turizmus.com

Az Oxigén Hotel Zen Spa a felmérés és felkészítés után öt szélforgós családbarát minősítést kapott, másodikként csatlakozott a Kidsoasis rendszeréhez.

Sárvári Krisztina szállodaigazgató július 4-én vehette át a tanúsítványt.


 

 

A Velence Resort & Spa az első Kidsoasis hotel

Megjelenésünk: turizmus.com

Sok hazai szálláshely aposztrofálja magát családbarátként, de a fogalom gyakran tartalom nélküli.


A KIDSOASIS védjegyrendszer célja, hogy valódi garanciát nyújtson a vendégeknek a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára. Az első minősített szálloda a Velence Resort & Spa lett.


 

 

Ez a hotel tényleg családbarát?

Megjelenésünk: turizmusonline.hu

Új szállodai csoportosulásról, szűrőportálról adott hírt Puczkó László, a KidsOasis Kft. szakmai igazgatója az Utazás 2014 pénteki szakmai konferenciáján.

Sok, önmagát családbarátnak hirdető szálloda valójában csak egy-két feltételt teljesít a valóságos igényekből.


Ajánló a Turizmus.com-on

Családbarát szálláshely? Itt a KidsOasis védjegy!

Nemzetközi minták alapján, a magyar sajátosságok figyelembevételével új védjegyrendszer indul idehaza útjára: a Kids Oasis a családbarát szálláshelyeket minősítené, és ígér nekik célzott marketingeszközök segítségével több vendéget.